Bagi Zoltán – Energiagyógyász

7 éves rutinnal és több ezer órányi kezelés tapasztalatával állok a gyógyulni vágyók rendelkezésére. Legyen az testi probléma, lelki vagy mentális trauma. A Reiki többféle irányzatával is találkoztam tanulmányaim során, így sikerült az évek alatt egy egyedi kezelési stílust kialakítanom. Egyszerre gyógyítom a testet, a lelket és az elmét. A kezelések hatásai összeadódnak, ezért érdemes intenzíven, kúra szerűen igénybe venni.

A kezeléseimet mindig a vendég állapotához igazítva, személyre szabottan végzem. A célom hogy segítsek  a testi, lelki és mentális egészség megőrzésében illetve visszaállításában

Milyen esetekben válaszd az energetikai kezelést?
 • Depresszió és Szorongás Kezelése
 • Szakítás és Szerelmi Bánat Feldolgozása
 • Motiváció és Tanulási Nehézségek
 • Sportsérülések Gyógyítása és Regenerációja
 • Krónikus Fáradtság és Tüdőgyulladás Kezelése
 • Fizikai Sérülések Gyógyulásának Gyorsítása
 • Életvezetési Döntések Elősegítése
 • Nyilvános Szereplések Előtti Felkészülés
 • Negatív Spirálból Való Kitörés
 • Menstruációs Fájdalmak és Görcsök Enyhítése
 • Meddőség és Nőgyógyászati Problémák Támogatása
 • Termékenység Fokozása és Szülés Utáni Regeneráció
 • Sportteljesítmény Növelése és Versenyekre Való Felkészülés
 • Versenyek Utáni Regeneráció és Feltöltődés
 • Koncentráció és Fókusz Fokozása Versenyhelyzetekben
 • Stressz és Feszültségoldás
 • Pozitív Életszemlélet és Optimizmus Elősegítése
 • Lazítás, Befelé Figyelés és Külvilág Kikapcsolása
Vendégeim visszajelzései:
Nóra (39)Petefészek ciszta
Read More
“Májusban diagnosztizáltak nálam petefészek cisztát, amit elég nehezen éltem meg. Abban bízva, hogy elkerülhetem a műtétet, fordultam különböző alternatív kezelések irányába, többek között így jutottam el Zolihoz is kezelésre. A kontroll vizsgálatot megelőző 2 hétben személyes kezeléseket kaptam, ahol az egyik kezelés átütő élmény volt, valószínűleg ez lett a fordulópontja is a gyógyulásomnak. Mikor visszamentem az újabb, szükséges ultrahang vizsgálatra, az orvosok legnagyobb meglepetésére már nem találták a cisztát. Ezúton is köszönöm a kezeléseket!"”
Csaba (27)Családi tragédia
Read More
"Lekopogom nagyon jól érzem magam. Nem értem honnan van ennyi erőm. Egyenlőre nagyon stabilnak érzem magam. Nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges. Amikor anyut elvesztettem ilyenkor már rendesen kapkodtam a levegőt, pszichésen sokkal jobban kijött rajtam, mint most. Érdekes most sokkal jobban viselem. Van étvágyam, eszek, iszok, lefoglalom magam. A betegségemmel is minden rendben van. Tényleg egészen hihetetlen!"
Klaudia (44)Bokaficam
Read More
"Sikerült összeszedni egy bokaficamot. Csigatempóban gyógyult mert keveset tudtam pihentetni, jöttem-mentem dolgoztam, intéztem a dolgaimat. A lépcsőzések voltak a legrosszabbak, szinte alig bírtam fel-le menni. A kezelések rekord gyorsasággal helyretették a bokám. 5 nappal később, hétvégén már buliztam és táncoltam és egyáltalán nem éreztem semmi fájdalmat, teljesen el tudtam engedni magam. Energia szintem is nőtt, úgy éreztem, hogy életerősebb és motiváltabb vagyok."
Zsófia (40)Szorongás, alvászavar
Read More
"Szeretném hangsúlyozni, hogy én a kezelésektől nem gyógyulást vártam, hanem egyfajta energiát, ami segít kimozdítani egy beragadt, kellemetlen állapotból a mostba. Az első kezelések hatása nagyon intenzív volt. Akkor elalvás előtt bizonyos elfolytott érzelmek, gondolatok felszínre törtek és megállíthatatlanul pörögtek, sokkal intenzívebben és tovább mint máskor. Különös érzés volt, mintha elfogyott volna a film, úgy éreztem a következő napokban, hogy letettem egy terhet, hogy végre megszabadultam attól a vissza-vissza térő keserű és kétségekkel teli emléktől, hogy nem nyomaszt, nem szövi át tovább a napjaimat. Mivel az első kezelések este voltak és esténként azóta energikusabb lettem, azt kértem Zolitól, hogy változtassuk a kezelések időpontját reggelre, mert akkor lenne rá nagyobb szükségem. Ezek után reggelente sokkal könnyebben tudtam fókuszálni a reggeli feladatokra és többször belefért a reggeli jóga is, amit addig azt hittem, nekem nem jöhet össze. Gyógyteák használatát is rendszeresítettem, ez is olyan vágyam volt, ami egyszerű de mégis kimaradt. Összeségében nekem helyet csinált olyan dolgoknak, amikre vágytam, azzal, hogy kipucolt onnan olyan dolgokat, amik régóta csak a levegőmet rontották. Szeretném megtartani a meditációk körüli fókuszáltságot és az elengedés tudományát, amit most markánsan tapasztaltam."
Beatrix (44)Mentális egészség
Read More
“Nagyon nehéz évek vannak mögöttem. Egy válás után újra kezdeni mindent 3 gyerekkel. Édesanyám magamhoz vettem mert betegeskedett. Sajnos ő nyáron örökre itt hagyott minket. Ekkor összeroppantam. Itt ajánlotta unokatestvérem Zolit. Soha nem találkoztam vele, csak messengeren beszéltünk. Én Angliában élek. Végig távkezelést kaptam. Hihetetlen energiát, békét érzek. Megnyugodtam, jobban alszom. Türelmesebb lettem a gyerekekkel. Merek tervezni megint. Nagyon köszönöm mindezt Zolinak. Csodálatos ahogyan tud segíteni embereken. Zoli nagyon különleges vagy!”
Previous
Next
Szolgáltatásaim:
Energetikai kezelés

A Reiki egy holisztikus energiakezelési módszer, amely az életerő energiájának áramoltatására és kiegyensúlyozására összpontosít. A kezelés során a Reiki praktizálója finom érintéseken vagy a kezeket a páciens testére helyezve irányítja az univerzális életerőt. A Reiki segíthet enyhíteni a stresszt, fokozza a relaxációt, és serkenti a test öngyógyító képességét. Ez a gyakorlat szellemi, érzelmi és fizikai szinten is támogatja a harmóniát, elősegítve az egész test egészségét és jólétét. A Reiki alkalmas a stressz csökkentésére, a fájdalom enyhítésére és az energiaegyensúly helyreállítására a test különböző területein.

Japán arcmasszázs

Fedezd fel a japán arcmasszázs csodáit, ami nemcsak fiatalítja a bőrödet, de feltölt energiával, csökkenti a stresszt és javítja a közérzetet is! Egyedülálló módszerünk segít rugalmasabbá tenni a bőrt, serkenti a kollagén termelést, és feszesebbé teszi az arc izmait, miközben nyugtatja a lelket és frissíti az elmét is. A masszázs minden korosztály számára ajánlott, így egy igazán különleges „én-idő” vár rád, ami nemcsak szépíti, de meg is nyugtat. Azonban szíveskedj figyelembe venni, hogy bizonyos egészségügyi állapotok esetén – mint például lázas betegségek, súlyos szív-és pajzsmirigy betegségek, valamint vérzékenység – a masszázs nem ajánlott. Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget a megújulásra. Foglalj időpontot ma, és kezd el a kalandot egy egészségesebb, boldogabb én felé!

Csakra talpmasszázs

Fedezd fel a csakra talpmasszázs nyugtató és energizáló hatásait, amely egyedi módon ötvözi a talpreflexológia és az energia központok, azaz csakrák stimulálását. Ez a különleges kezelés nem csak ellazít, hanem harmonizálja testi-lelki egyensúlyodat is, segítve az öngyógyító folyamatokat és a stressz oldását. A csakra talpmasszázs során közvetlenül a lábakra és a lábfejekre koncentrálunk, célzottan serkentve azokat a pontokat, amelyek a test energetikai rendszerével vannak összeköttetésben, így oldva a fizikai és érzelmi blokkokat. Ezáltal javítja az alvásminőséget, növeli az energiaszintet és elősegíti a lelki béke állapotát. Ha egy mélyebb szintű pihenésre és megújulásra vágysz, a csakra talpmasszázs a tökéletes választás. Ne maradj le a lehetőségről, hogy megtapasztald ezt a különleges kezelést; foglalj időpontot még ma, és érezd a különbséget magadon!