Dzsida Júlia – Masszőr

Az EFEB Regeneráló Wellness szakember képzését sikeresen befejeztem 2023 februárjában. Korábban egy évig a Szegedi Tudományegyetemen Gyógytornásznak tanultam, ahol megszerettem az anatómiát és egyre jobban kezdett érdekelni az emberi test működése. Egy évvel később egy kedves barátnőmön keresztül ismerkedtem meg közelebbről a masszázzsal. Ő, mint masszőr gyakran ellátogatott hozzánk, és svédmasszőr fogásokat tanított. Az izmok, és a csontok kitapintása olyan izgalmasnak tűnt, hogy nem sokkal később beiratkoztam a fent említett masszőr képzésre. A saját bőrömön tapasztaltam milyen mélyen meg tudja érinteni az embert a masszázs a szó elvont értelmében is.

 
 Az oklevelem megszerzése óta folyamatosan fejlesztem magam. Jelenleg tanulom a tradícionális ájurvédikus masszázst, az abhyangát, ami természeténél fogva lassú, nyugtató hatású, mélysimító mozdulatokból áll, amely jelentős mértékben elősegíti az ellazulást, ezért szeretném ezeket a fogásokat, elemeket is beleépíteni a 60/90 perces relaxációs masszázsba.

Szolgáltatásaim:
Stresszoldó – Relaxációs masszázs

Feledje el a stresszt és engedje szabadjára a test és lélek harmóniáját egy kényeztető relaxációs masszázzsal! Engedje, hogy profi kezek vezessenek be egy olyan világba, ahol nincs feszültség, csak önfeledt kikapcsolódás és megújulás vár Önre. Ha érezni szeretné a feszültség lecsapódását és szeretne egy kis békét a mindennapok zűrzavarában, akkor keressen minket. Tegye meg az első lépést az ellazulás felé, foglaljon időpontot ma!