Hauptman Áron – Gyógymasszőr

10 éves gyógy-és sport masszázs tapasztalattal, Magyarországon illetve az Egyesült Királyságban egyaránt praktizáltam. A fizioterápia fontosságát külföldön kiropraktőr orvossal és gasztroenterológussal együttműködve volt lehetőségem tapasztalni. Aktívan sportoló emberként át is estem sportsérüléseken, az ezekből való felépülés fontos elemének tartom szakember bevonását. A modern napi rutin pedig, sok esetben szintén nem kíméli az ember egészségét, egy irodai ülő munka során kialakulhatnak később krónikussá váló problémák.

Célom, hogy a masszázs fizikai részén túl személyre szabott információval is szolgáljak, ami az egészségmegőrzést és fejlesztést könnyebbé teheti, megnövelve a fizioterápia hatékonyságát. Foglalkozásaim során ezért is törekszem arra, hogy vendégeim igényeihez, és állapotához mérten nyújtsak magas szintű szolgáltatást.

Szolgáltatásaim:
Gyógymasszázs

A gyógymasszázs az ősi gyógyító hagyományok és a modern orvostudomány találkozása. Egy olyan mélyreható terápiás kezelés, amely a testi-lelki harmónia helyreállítására törekszik azáltal, hogy célzott masszázstechnikák segítségével oldja a feszültséget, javítja a vérkeringést, csökkenti a szövetekben felhalmozódott méreganyagokat és fájdalmat. A gyógymasszázst gyakran ajánlják krónikus fájdalmak, izomgörcsök, stressz és számos egyéb állapot kezelésére. A kezelés során a gyógymasszőr minden egyes vendég testi és lelki állapotának megfelelően alakítja ki a terápiás eljárásokat, biztosítva ezzel a maximális ellazulást és gyógyulást. Az egyéni igényekhez szabott kezelések lehetővé teszik, hogy újra egészséges, kiegyensúlyozott és energikus életet élhessünk.